REMAX COLLECTION
sipka-a sipka-p sipka-p

PROJEKT:
Remax Colection - Petrská ulice
Petrská 1616/46, Praha - Nové Město, 110 02

POPIS:
Remax Colection je prémiová značka největší mezinárodní sítě, která reaguje na potřeby těch nejnáročnějších klientů. Makléři se specializují na prodej a pronájem exkluzivních nemovitostí.
Návrh kanceláře měl splnit nejpřísnější kritéria na kvalitu provedených prací, desingové zpracování interiéru a zdůraznit prezentaci nejen značky Remax Colection, ale i nabízených realit.
Prostor kanceláře se nachází v kancelářském komplexu Praha City Center. Původní stav kanceláře nebyl odpovídající požadavkům investora. Na podlaze byla použita unifikovaná dlažba, prostor byl předělen z části dřevěnou a z části SDK příčkou na tři prostory - kancelář makléřů, jednací místnost a kuchyňku. Projekt navrhl oddělení prostoru pro prezentaci realit a kanceláře makléřů, zachoval a upravil jednací místnost a kuchyňku. Provedla se výměna křivého podhledu za nový, položily se nové podlahy, stávající příčka byla rozebrána, upravena a doplněna o horní světlíky, postavila se nová polopříčka, rozvedly se nové rozvody elektroinstalací, prostor se osvětlil odpovídajícím osvětlením a samozřejmostí byla nová výmalba. Celý prostor se desingově sjednotil.
Hlavní prezentační prostor byl projektován tak, aby z obou vstupních míst (z pasáže i z ulice), jako první zaujala recepce s logem Remax Colection za zády. Recepce je vytvořena na míru, z pravého proutí a svým tvarem asociuje balón, který má Remax Colection v logu. Pomyslná zóna pro zákazníky a pro pracovníky je oddělena v podlaze rozdílem materiálů. Přírodní kokosová rohož a marmoleum jsou zároveň ve vzájemném materiálovém kontrastu i barevném souladu. Na míru jsou také vytvořeny nerezové držáky tabletů, na kterých jsou puštěny prezentace nabízených realit. Neméně významným prvkem interiéru jsou polepy skel do pasáže a interiérových stěn. Opět byla použita část loga remax Colection. Úprava směrem do pasáže je provedena tak, aby zajistila soukromí uvnitř a povzbudila zvědavost zákazníků vně, nahlédnout dovnitř.
Kancelář makléřů za polopříčkou odpovídá vizi kanceláře - "Makléři shání a nabízí reality venku" - v kanceláři je proto pro ně připraven podpůrný prostor se sezením, s připojením na sítě. Samozřejmostí je zázemí v podobě skladovacích prostor.
Za prosklenou příčkou je umístěna jednací místnost. Místnost nabízí pohodlí a soukromí při jednání, může být odstíněna vertikálními žaluziemi od kanceláře i od průhledu z ulice. V místnosti je osazena televizní obrazovka, na kterou jsou promítány vybrané reality. Další dvě obrazovky jsou umístěny na stojanu v okně a fungují jako prezentační a reklamní směrem do ulice.
Kancelář nabízí také kuchyňku, kde může být připraveno občerstvení pro zákazníky i pro zaměstnance.
Úpravou prošly také prezentační plochy vně budovy a v pasáži.
Kancelář Růžička a partneři s.r.o. zajišťovala projektovou dokumentaci, koordinaci projektu a kompletní realizaci projektu, včetně výběru a dodání zařizovacích předmětů a nábytku.

REALIZACE PROJEKTU:
studie 11/2012
dokončena realizace stavebních úprav 01/2013

KONTAKTNÍ ÚDAJE:
klient: PLATINUM REAL ESTATE CZECH REPUBLIC s.r.o.